Firmaordning

Firma Zoneterapi

Min mobile klinik

Gør din medarbejders trivsel og sundhed bedre med zoneterapi 🌟🌟
Er sygefravær begyndt at påvirke effektiviteten i din virksomhed så læs videre her.

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor jeg via tryk, massage eller stimulering af zoner under fødderne påvirker kroppen for at fremme afslapning, lindre stress og styrke kroppens naturlige helingsprocesser. I en travl og presset hverdag kan zoneterapi:

  • Hjælpe med stressreduktion: Zoneterapi kan bidrage til afslapning og stressreduktion, da behandlingen kan lindre spændinger og skabe en følelse af velvære.
  • Givet øget energi og fokus: Ved at forbedre blodcirkulationen og lindre ubehag øges energiniveauerne og forbedrer fokus og produktivitet hos medarbejderne.
  • Forebygge sygefravær: Ved at støtte medarbejdernes helbred og trivsel kan zoneterapi bidrage til at reducere sygefravær og øge medarbejdernes samlede arbejdsevne.
  • Bedre kropsholdning og forebyggelse af muskelspændinger: Zoneterapi kan bidrage til at lindre spændinger i muskler og led, hvilket særligt er gavnligt for medarbejdere, der sidder meget ned eller udfører gentagne bevægelser i deres arbejde.
  • Øge arbejdsglæden: fordi dine medarbejdere kan se, at du tager hånd om deres sundhed og trivsel.

Ingen krav om pladsindretning – jeg kommer med klinikken
Med min mobile klinik bringer jeg afslapning og velvære direkte til jeres arbejdsplads, så I ikke behøver stille et rum til rådighed. Jeg skal blot bruge et sted at parkere, så er der nem adgang for jeres medarbejdere til behandling i trygge, rolige rammer.
Min mobile klinik er udstyret med en komfortabel behandlerbriks, lys, varme og mørke ruder.

 

Zoneterapi.
Øreakupunktur

Fleksible aftaler og skræddersyede behandlingsplaner 🌈
Jeg kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om en firmaaftale, der kan skrues sammen, så den passer til jeres virksomhed. Ligesom jeres medarbejdere altid vil opleve, at jeg skræddersyer behandlingsplanerne til den enkelte. Det er sådan, vi sammen opnår de bedste resultater.
En behandling tager 30 min.

Prislisten:
Prislisten tager udgangspunkt i en aftale, hvor jeg kommer ud til jeres virksomhed med min mobile klinik. Men det er naturligvis også muligt at få behandling på min adresse, hvis det ønskes.                        

Betaling:
Der er flere muligheder for en firmaaftale, men det kan for eksempel være:

  • Jeg sender en regning til virksomheden månedligt og I sørger for evt. opkrævning hos den enkelte medarbejder
  • Jeg sørger for afregning med den enkelte medarbejder via mobilepay

Booking af tider:

  • Ved brug af min mobile klinik på arbejdspladsen, aftaler vi faste behandlingsdage og i hvilket tidsrum, der kan bookes tider. Det er virksomheden, som sørger for booking af tider.
  • Ved besøg på min hjemadresse, kan medarbejderne booke tider via mit online bookingsystem.

Som udgangspunkt medbringes lagen og håndklæde, men det er muligt at leje:

Sundhed og trivsel venter på dig og dine medarbejder! 💆‍♂️✨

Scroll to Top